Zenei jellegű tartalmak és érdekességek a 90-es évekből szubjektíven

90s Music Just 4 Fun

90s Music Just 4 Fun

LOVENET - Mondsüchtig

A zene, amit senki sem ismer :)

2021. október 06. - krisnwesson

Idő: 1996

Helyszín: Németország

Adott a fenti időpont a fenti helyszínnel. Európában csúcson van az Eurodance és a mindenféle felpörgetett Happy Hardcore kreálmányok...na meg a Coco Jumbo.

...és adott egy Claus-Robert Kruse nevű úriember, aki történetesen zenei producerként, zeneszerzőként, Hamburgban tengette mindennapjait. Az 1990-es évtől kezdve Bob Cruise néven fellelhető volt több akkori nagyobb név produkcióiban, többek között az SM-Trax-el vagy Schiller-rel dolgozott együtt, de Michael Simon munkáját is segítette, aki történetesen a ma is aktív Scooter együttes egyik tagja.

Nos ez a produkció is hozzá köthető. Szegény, eleve rossz csillagzat alatt született, mert ebben a stílusban alkottak azért páran pont akkor, akiknek kicsit jobb volt a marketingje Gondolok itt egy Blümchen-re vagy egy Das Modul-ra...ez valahol ezek között helyezkedik el ez is. Alapvetően az elgondolás és a kivitelezés is a fentiekre hajaz és ha valóban az volt a minta (nyilvánvaló) akkor még azt is mondanám, hogy nem sikerült rosszul. Hiába azonban minden elfecsérelt idő és energia, meg a videoklip amit heti 25-ször játszott anno a német VIVA, a German Charts-on mégsem jutott még a TOP 100-ba sem.

Holdkórosok, utánam! Elő a német szótárt és csapassuk :D

A bejegyzés trackback címe:

https://90smusic.blog.hu/api/trackback/id/tr9916710164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása