Zenei jellegű tartalmak és érdekességek a 90-es évekből szubjektíven

90s Music Just 4 Fun

90s Music Just 4 Fun

Message együttes 1997-ből

Magyar rave, Ágnes Vanilla-val

2021. október 14. - krisnwesson

Ágnes Vanilla és Dr. Szakács László projectje a '90-es évekből. Az akkori magyar rave próbálkozások egyik kiemelkedő eposza ez, legalábbis én mindig is kedveltem, annak ellenére is, hogy aki ismeri a német Dune együttest (akik szintén ebben az időszakban voltak népszerűek), nos az felfedezhet párhuzamot...na jó, kit akarok átverni? :) A Dune-vel vont párhuzam nem véletlen, szinte minden híresebb számuk 1:1 arányú másolata a német duónak, ami végig hallgatva a Message albumát, sok-sok "aha!!" élményt okoz a hallgatónak.
Pont nem érdekes egyébként. Ágnes akkoriban úgy 16 éves lehetett, a hangja tökjól illett ehhez a zenéhez, menők, voltak, divatosak, a zenéjük meg jól szólt és...ide jöhetne még sok-sok pozitív jelző, ami pedig a legpozitívabb, az az életérzés, ami az alábbi videó hangulatából is árad. Én jövök nekik egy nagy köszönömmel akárhogy is volt, mert ma már ilyen bizony nincsen.

A bejegyzés trackback címe:

https://90smusic.blog.hu/api/trackback/id/tr3116721744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása